icon_wexiovelo

Partners

logo_bikebrothers

Bike Brothers affärsidé är att tillhandahålla ett komplett utbud av cyklar och tillhörande utrustning för cyklister på alla nivåer. Företagets styrka ligger i att tillhandahålla produkter med hög kvalitet och konkurrenskraftiga priser samt hög servicenivå med kompetent och engagerad personal.

logo_skoda

ŠKODAS arv med cyklar sträcker sig tillbaka till starten av företaget 1895, när grundarna Vaclav Laurin och Vaclav Klement gick samman och började att tillverka cyklar i sin hemstad Mladá Boleslav i Tjeckien.

Cykling har fortsatt att vara ett viktigt område för ŠKODA under åren - som en världstäckande partner till det berömda Tour de France, Giro d'Italia och Världsmästerskapen på landsvägs som anordnades av det Internationella cykelförbundet (UCI).

logo_atteviks

I början av 1950-talet fick Sigvard Attevik agenturen för Scania och Volkswagen. Andra världskriget var slut och behovet av bilar och lastfordon var stort. Så Atteviks fortsatte växa för att nu - 60 år senare – vara en av Sveriges större privata återförsäljare av märkena VW, Audi, Skoda och Scania.

logo_ansluten

Ansluten Hosting i Sverige AB är en leverantör med kompletta och kostnadseffektiva serverhostingslösningar och bredbandslösningar med hög kvalitet.