icon_wexiovelo

Partners

logo_ansluten

Ansluten Hosting i Sverige AB är en leverantör med kompletta och kostnadseffektiva serverhostingslösningar och bredbandslösningar med hög kvalitet. Vi finns i Karlshamn där kontor, datacenter samt driftcentralen för bredband och Internet-tjänsterna är belägna.

Med många års erfarenhet bakom sig står nu företaget redo att ge sig ut på marknaden i syfte att kunna ge dig som privatperson eller företagare de bästa lösningarna till ett riktigt bra pris. Säkerheten är något vi tar på allvar, därför ser vi till att alla våra produkter är väl testade innan de säljs.

Vi har två moderna datacenter belägna i Karlshamn och Växjö. Läs mer om vår anläggningar i Växjö och Karlshamn.

logo_atteviks

I början av 1950-talet fick Sigvard Attevik agenturen för Scania och Volkswagen. Andra världskriget var slut och behovet av bilar och lastfordon var stort. Så Atteviks fortsatte växa för att nu - 60 år senare – vara en av Sveriges större privata återförsäljare av märkena VW, Audi, Skoda och Scania.

logo_skoda

ŠKODAS arv med cyklar sträcker sig tillbaka till starten av företaget 1895, när grundarna Vaclav Laurin och Vaclav Klement gick samman och började att tillverka cyklar i sin hemstad Mladá Boleslav i Tjeckien.

Cykling har fortsatt att vara ett viktigt område för ŠKODA under åren - som en världstäckande partner till det berömda Tour de France, Giro d'Italia och Världsmästerskapen på landsvägs som anordnades av det Internationella cykelförbundet (UCI).